Aanmelden

Samen redzaam door individuele & groepsbegeleiding

Aanmelden

Spreekt onze zorg en ideeën je aan? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Een rondleiding op een locatie is ook mogelijk. Als het na de eerste kennismaking klikt, plannen we een intake. Tijdens de intake brengen we samen met een gedragsdeskundige je hulpvraag in kaart.

Mail naar info@deheerenvanzorg. nl of bel 020-737 15 66.

Aanmelden ZIN

De Heeren van Zorg levert Zorg in Natura (ZIN) voor de gemeente Amsterdam (Beschermd Wonen) en Zaanstreek Waterland (Ambulant). Heb je een ZIN beschikking en woon je in de gemeente Amsterdam, dan kun je bij de gemeente Amsterdam aangeven dat je graag bij De Heeren van Zorg zorg wil afnemen. Woon je in Zaanstreek Waterland, dan kun je dit bij de wijkteams melden.
Heb je nog geen ZIN beschikking en woon je in de gemeente Amsterdam, dan dien je je eerst aan te melden bij de Centrale Toegang Beschermd Wonen (CTBW) van de gemeente Amsterdam, of als je in Zaanstreek Waterland woont bij de wijkteams.

Aanmelden PGB

De Heeren van Zorg levert zorg aan cliënten met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Als je een PGB hebt, kun je mailen naar info@deheerenvanzorg.nl of bellen met ons hoofdkantoor op telefoonnummer 020- 737 15 66. Daar kun je aangeven dat je graag zorg wil afnemen bij De Heeren van Zorg. Wij leveren ambulante zorg zowel bij je thuis als in één van onze woningen.

Aanmelden Dagbesteding

De Heeren van Zorg biedt op verschillende plekken dagbesteding aan. In Fort K’IJK kun je zelfs wonen en dagbesteding in de horeca combineren. Ook bieden we leuke filmopdrachten aan bij Shootlab. Wil je je aanmelden voor dagbesteding horeca in het fort of bij Shootlab? Of heb je iets anders in gedachten maar weet je niet waar je moet beginnen? Mail dan naar: dagbesteding@deheerenvanzorg.nl.