Aanmelden

Aanmelden voor Wonen en/of Ambulante Zorg

A

Aanmelden bij De Heeren van Zorg

Aanmelden

Wanneer wij je interesse hebben kunnen wekken kun je via ons aanmeldformulier bij opmerkingen aangeven dat je je wilt aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

In een kennismakingsgesprek kunnen wij je vertellen hoe wij werken en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid voor ons om jou ook te leren kennen.

Zou je willen kijken op een woonvorm dan kan dat. Zo kun je zien welke mensen er werken en wonen.

Als je na een kennismakingsgesprek nog steeds interesse hebt plannen we een intakegesprek met onze gedragsdeskundige.

Onze administratie zal je vragen een aantal stukken in te sturen zodat wij een dossier kunnen aanmaken en informatie hebben om ons voor te bereiden voor het intakegesprek.

Onze gedragsdeskundige zal vragen aan je stellen om je hulpvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen en een afweging maken of wij kunnen bieden wat jij nodig hebt. Hierover krijg je al snel bericht.

Als alle stukken binnen zijn en wij kunnen jou de ondersteuning bieden die je nodig hebt kom je op onze wachtlijst. Ambulante zorg kan direct van start. Wil je bij ons wonen dan kan dit iets langer duren. Je ontmoet immers eerst je potentiële medebewoner om te zien of het klikt of niet. Klikt het dan kun je komen wonen. Klikt het niet dan laten we je kennismaken met een andere bewoner waar je een huis mee zult delen.

Wanneer je je hebt aangemeld voor zelfstandig wonen kan dit langer duren omdat zelfstandige woningen schaarser zijn. Je wordt door ons dan op de hoogte gehouden.

Van aanmelding tot aan begeleid wonen kan het traject enkele weken tot maanden in beslag nemen afhankelijk van de stukken en of er plek is of niet.

Wij doen altijd ons best je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Naam:*
Woonplaats:*
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
E-mail:*
Contactpersoon:
Telefoon:
Mail:
Ik wil me graag aanmelden voor:
Nieuwsbrief:
Opmerkingen