Organisatie

Samen redzaam door individuele & groepsbegeleiding

Organisatie

Begeleid wonen voor volwassenen met autisme was tot tien jaar geleden een ondergeschoven
kindje in de zorg. De Heeren van Zorg kan dus écht verschil maken. En dat doen we. Samen met een groeiend aantal cliënten creëren we zorg die bij deze tijd past. Zorg die aansluit op persoonlijke behoeften, zorg waar je zelf de motor voor bent. Op deze website lees je over onze filosofie, onze eigenheid, de verhalen van bewoners en medewerkers én onze achtergrond. Maar je krijgt vooral ook een overzicht van onze locaties
en de verschillende woonvormen die we daar aanbieden.

Onze adressen vind je verspreid over de hele provincie Noord-Holland, het hoofdkantoor staat aan de rand van Amsterdam West. We zetten ons in om de allerbeste woonplekken te vinden voor ontwikkeling naar een zelfredzaam leven. Wij noemen dat trouwens liever samenredzaam; we zien onszelf als serieuze bondgenoot in persoonlijke groei. Door van elkaar te leren komen we verder.

Missie en Visie

Zorg zien wij als een gedeelde verantwoordelijkheid. Samen denken en samen doen, dat maakt ons sterk. Samen zijn we redzaam. Ontwikkeling is onze drijfveer. Onze hoogwaardige ondersteuning, begeleiding en huisvesting zijn toonaangevend.
Vernieuwing en modern denken zit in onze genen. Wij delen onze kennis, ervaring en deskundigheid zodat iedereen kan meedoen aan de veranderende maatschappij.

Wij richten ons op de kracht van de mens. In iedereen schuilt een oerkracht, de motor voor ontwikkeling en groei. Wij helpen mensen met autisme om vanuit hun kracht zelfstandig in het leven te staan. Ook als je anders functioneert dan het gemiddelde, moet je de kans krijgen om aan te geven hoe je wil leven en wat je wil ontwikkelen. Dat is ons een zorg.

Bekijk hier het De Heeren van Zorg magazine

Alles wat op onze website staat, kun je ook in boekvorm downloaden. Klik hieronder de link aan.