Professionals

Samen redzaam door individuele & groepsbegeleiding

Story Rogier
Medewerker facilitaire dienst Rogier van Dijk (39) kent alle locaties vóór en achter de schermen. “Ik ben trots dat ik hierbij hoor. Oorspronkelijk kom ik uit de retail en kledingbranche. Ik zat zonder werk en deed als vrijwilliger klusjes bij ouderen thuis. Ik dacht: als ik dit soort werk kan doen, maar dan betaald, dan heb ik de baan van mijn leven. Dat is gelukt! Na een toevallige ontmoeting met een medewerker kwam ik in een sollicitatieprocedure terecht, het klikte. Ik kon aan de slag als facilitair medewerker en had het me niet beter kunnen wensen. Geen dag is hetzelfde, ik kom op alle locaties en ken iedereen. Ik maak mooie en aangrijpende dingen mee. Ik denk dat ik redelijk toegankelijk ben, ik vang veel verhalen op. Ik kan goed luisteren. Extra gaaf van deze baan is dat ik mijn eigen functie mee creëer. Het ene moment ben ik verantwoordelijk voor de logistiek als we een reeks appartementen inrichten, de week erop buig ik me samen met directielid Bas over de brandveiligheid en het voldoen aan alle Arboregels. Het is leuk om in een jong bedrijf te werken, met leeftijdsgenoten in de directie. Die directie zorgt ervoor dat medewerkers zich gehoord voelen, iedereen weet steeds beter waar we mee bezig zijn. Deze organisatie heeft veel potentie. Ik ben echt trots dat ik hier deel van mag uitmaken. We doen zulke toffe dingen. Ik zie de toekomst heel positief.”
Werken bij ons?
De Heeren van Zorg is altijd op zoek naar medewerkers. Naar diegene met passie, drive en gevoel voor mensen. Diegene die met volle aandacht naar het individu kan kijken. Diegene die onze cliënten als voorwaardige personen ziet en behandelt. Diegene die maatwerk kan leveren. Diegene die alles binnen z'n macht doet om onze cliënten verder te helpen. Diegene die nieuwsgierig blijft. Ben jij diegene die anders denkt en durft? Die niet één van bovenstaande eigenschappen bezit, maar ze allemaal? Dan hoor jij bij De Heeren van Zorg! Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer!
Vacatures Professionals
Wil je graag werken bij De Heeren van Zorg? Bekijk hieronder de vacatures en mail je sollicitatiebrief naar: werkenbij@deheerenvanzorg.nl of neem contact op met onze HR afdeling op telefoonnummer 020-737 15 66

Ambulant begeleider e.o.
(Woon)begeleiders flexpool
Open sollicitatie

Arbeidsvoorwaarden

De Heeren van Zorg werkt met de CAO GGZ. Bekijk het hele CAO document in de bijlage.
Download