Professionals

Samen redzaam door individuele & groepsbegeleiding

Een stap vooruit

Bij De Heeren van Zorg gaat het om mensen. De cliënten en de begeleiders die iedere dag met hen aan het werk zijn, vormen de kern van onze organisatie. Wij hebben medewerkers die samen met cliënten op zoektocht gaan naar hun krachten, kwaliteiten en daarmee samenhangende succeservaringen.
Cliënten begeleiden is natuurlijk een serieuze aangelegenheid, maar dat betekent niet dat in de uitvoering ervan niet gekozen kan worden voor een meer luchtige en plezierige aanpak. De Heeren van Zorg is ervan overtuigd dat wanneer cliënten met plezier deelnemen aan ons begeleidingstraject zij meer ontvankelijk zijn voor nieuwe vaardigheden en inzichten. We kiezen daarom voor begeleidingsvormen die aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt.
Bij De Heeren van Zorg willen we zowel cliënten als medewerkers de kans bieden om een stap vooruit te zetten. Dat doen we door te investeren in kennis, kennisoverdracht, training en professionele ondersteuning en begeleiding.

Ben jij een talent?

We zijn bij De Heeren van Zorg altijd op zoek naar talent. Onze cliënten verdienen begeleiders met passie, gedrevenheid, betrokkenheid en deskundigheid. Als je denkt dat jij een positieve bijdrage kunt leveren aan onze organisatie, de cliënten en collega’s, dan nodigen we je bij deze uit om bij ons te komen werken! Stuur een brief met je CV naar hr@deheerenvanzorg.nl en join the club! Bekijk hieronder de actuele openstaande vacatures.

Vacatures Professionals

De Heeren van Zorg is voor de volgende locatie(s) op zoek naar een nieuwe Professional:

Amstelveen, Amsterdam, Bennebroek/Haarlem & Zaandam
Sociotherapeut 1/2 (24-32 uur per week)

FLEXPOOL
Sociotherapeut 1 (4-36 uur per week)

Purmerend
Sociotherapeut 1 (24 uur per week)
Sociotherapeut 2 (24 uur per week)

Arbeidsvoorwaarden

De Heeren van Zorg werkt met de CAO GGZ. Bekijk het hele CAO document in de bijlage.

Download