Studentenkamers Funenpark

Studentenwoningen Funenpark Amsterdam
Funenpark 60-73, 1018 AK Amsterdam, Nederland

 

De Heeren van Zorg is voor onze woningen in Amsterdam op zoek naar studenten die een maatschappelijke en/of zorg gerelateerde studie volgen (HBO/WO studenten) en/of affiniteit hebben met onze doelgroep (normaal begaafden met een vorm van autisme/zorg).
Het betreft 5 kamer maisonnette woningen, waarvan 2 studenten kamers, 2 kamers voor onze cliënten en 1 gemeenschappelijke kamer. Het doel voor ons en onze cliënten is maatschappelijke betrokkenheid. Van de studenten verwachten wij een positieve en actieve houding in de woningen en dat zij beschikken over inlevings- en aanpassingsvermogen waarbij er begrip is voor de levenswijze van onze cliënten en hun hulpvraag.
De kamerprijzen 2017 zijn all-in/inclusief: gebruik gemeenschappelijke keuken- eetkamer, woonkamer, toilet, badkamer, box en buitenterras. Energie en water, Internet en TV aansluiting.
Afmeting studentenkamers tussen de 11² en 16m². Prijs per kamer vanaf € 430 tot €520.

Wil je in aanmerking komen voor een van onze studentenkamers of heb je vragen neem dan z.s.m. contact op met De Heeren van Zorg, Telly Noutsis via het telefoonnummer 06-36428321 of mail naar info@deheerenvanzorg.nl