Vrienden

Samen redzaam door individuele & groepsbegeleiding

Vrienden

Elk mens heeft talent. Jongeren met autisme komen daar vaak niet aan toe. De stichting biedt een steuntje in de rug om talent te ontplooien. De Vrienden van De Heeren van Zorg steunen cliënten die hun aanleg extra aandacht willen geven. Muziekprojecten, games ontwerpen, een studie, of de aanschaf van speciaal lesmateriaal. Alles dat bijdraagt aan talentontwikkeling is denkbaar.

Voor maar 30 euro per jaar maken we samen dromen waar. Ga naar www.deheerenvanzorg.nl/vrienden of maak rechtstreeks een bedrag van 30 euro of meer over op rekeningnummer NL62 ABNA 055 358 5525 t.a.v. stichting Vrienden van De Heeren van Zorg

Het is ook mogelijk om ons als bedrijf te steunen. Dat kan al voor 100 euro per jaar. De stichting betrekt Vrienden actief bij de organisatie. Met onder meer lezingen over autisme, museumbezoek aan Het Dolhuys en locatiebezoek aan bijzondere woonplekken als Fort K’IJK of de Zaandijkerkerk. De vrienden hebben de ANBI status. Onderaan deze pagina vindt u ook de informatie behorende bij deze ANBI status.

Cliënten van De Heeren van Zorg kunnen hun aanvraag voor ondersteuning mailen naar: vrienden@deheerenvanzorg.nl, toegevoegd met een advies brief van hun begeleider.

Stichting Vrienden van De Heeren van Zorg wordt bestuurd door Gea Dekkers, Lidwien Verbeek en Stella van Heezik. Dekkers en Verbeek hebben een lange loopbaan als leidinggevende in de zorg achter de rug, Van Heezik is hoofd communicatie en fondsenwerving van Stadsherstel Amsterdam. Zij doen dit werk onbezoldigd. Elke cent gaat naar de cliënt!

Heeft u nog vragen? Mail dan naar vrienden@deheerenvanzorg.nl Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Documenten

Download hier de documenten voor De Vrienden van De Heeren van Zorg