Team Nibbixwoud

Adres
  • Kolgans 39
  • 1688 WR Nibbixwoud

De mensen

Kirsten
Kirsten

Hallo, mijn naam is Kirsten en sinds augustus 2023 werk ik op de locatie Nibbixwoud als socio 1. Naast mijn werk op de groep volg ik een deeltijd opleiding HBO Socialwork aan de hogeschool InHolland.

Emma
Emma

Hoi, mijn naam is Emma. Sinds oktober 2021 werkzaam bij De Heeren van Zorg. Ik vervul de functie van coördinerend begeleider in Nibbixwoud. Samen met mijn toenmalige collega's en cliënten ben ik in januari 2021 verhuisd naar de Heeren van Zorg locatie Nibbixwoud. Het werken op onze woongroep is gezellig, uitdagend en lekker gestructureerd. Het leukste aan het werken met jeugd is dat elke dag vol zit met humor.

Iris
Iris

Hoi, mijn naam is Iris. Sinds december 2021 ben ik werkzaam bij De Heeren van Zorg. In juli 2022 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Locatie Nibbixwoud is een locatie voor jeugd. Het contact met de jeugdigen, hen begeleiden in hun ontwikkeling en de uitdagingen die daarbij komen kijken maakt dat ik het werken met jeugdigen ontzettend leuk vind. Samen met mijn leuke collega’s van locatie Nibbixwoud doen wij ons uiterste best om de jeugdigen een veilige en stimulerende woonomgeving te bieden en hen klaar te stomen voor de toekomst!