Ieder mens heeft een interne drive naar onafhankelijkheid, het maken van eigen keuzes en naar vermogen te participeren in de samenleving. Niemand wil buitengesloten worden op basis van het feit dat hij/zij af lijkt te wijken van het gemiddelde. Door meerdere factoren kunnen mensen minder in staat zijn naar wens zelfstandig te funtioneren. Belemmeringen hierbij kunnen voortkomen uit interne factoren (bijvoorbeeld lichamelijke of psychische problematiek), maar ook uit externe factoren (bijvoorbeeld omgevings- en/of relatieproblematiek). Wanneer mensen belemmerd zijn in hun zelfredzaamheid ontstaat er een kans dat zij aanspraak moeten doen op van de hulp van anderen. Wij sluiten hier op aan.

Jouw weg naar zelfstandigheid 

Wij gaan graag met jou samen de uitdaging aan om je te helpen op jouw pad naar optimale zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat doen we door goed te luisteren naar wat jouw doelen zijn op lange en kortere termijn. Hierbij maken we gebruik van onze eigen methode. Hiermee krijgen we goed zicht op hoe je op dit moment functioneert, waar je krachten en uitdagingen liggen en hoe jij het beste gebruik kunt maken van onze ondersteuning. Op deze manier werken wij aan your next level!

Wij bieden zorg aan mensen met autisme en (bijkomende) ontwikkelingsproblemen. Dit doen wij voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.

Meer weten?

Wil je weten of wij jou (of jouw naaste of cliënt) kunnen helpen your next level te bereiken? Check hier aan wie wij zorg leveren.

lees verder