Team Uitgeest

Adres
  • Lagendijk 22
  • 1911 MT Uitgeest

De mensen

Jeroen
Jeroen

Hoi! Door mijn inzet in het flexteam zie ik bijna alle locaties en de meeste cliënten. Super om te zien hoe de zaken zijn geregeld op de verschillende locaties. Allemaal met dezelfde insteek maar ook allemaal met een eigen twist die aansluit bij de cliënten die er wonen. Ik ben bij de Heeren van Zorg aan de slag gegaan in februari 2023. Een deel in het flexteam, een deel als activiteitenbegeleider en een deel in de ambulante begeleiding. Heel divers dus! Ik kom uit de grafische sector waarin ik 27 jaar heb gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de begeleiding bij een leer- werk/dagbestedingslocatie en ben 7 jaar later bij de Heeren van Zorg terecht gekomen. Oprecht luisteren en aansluiten bij de cliënt is wat voor mij de sleutel is om iemand te helpen de stappen te kunnen zetten naar een gewenst en evenwichtig leven. Dat zijn mooie woorden die simpelweg zeggen dat ik altijd benieuwd ben naar wie jij bent en wat je graag zou willen.

Ethel
Ethel

Hoi, Mijn naam is Ethel, ik werk in de flexpool en ben op verschillende locaties te vinden. Ik hou van afwisseling en vindt het erg leuk om van alles en nog wat te ondernemen. Daarnaast houd ik van de natuur, en het leven zoals het is. Ik ben een echte duizendpoot en laat me door ieder mens en situatie inspireren. Keep it simpel is mijn motto! Leuk om je binnenkort te ontmoeten :-)

Martine
Martine

Mijn naam is Martine en ik werk vanaf juli 2023 bij de Heeren van zorg als sociotherapeut 1 op de prachtige locatie Fort K'ijk. Met mijn enthousiasme en positieve kijk op de wereld wil ik graag de cliënten een stapje verder helpen naar meer zelfredzaamheid. In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met mijn gezin en ik maak graag strandwandelingen met de hond.

Anne
Anne

Hoi, ik ben Anne en ik werk sinds april 2022 bij de Heeren van Zorg op de locatie Uitgeest Fort K'IJK. Hier begeleid ik met plezier de bewoners naar het leven zoals zij dat voor ogen hebben. Naast mijn werk studeer ik deeltijd Social Work aan de Hogeschool van Utrecht, om het vak van sociaal werker nog beter onder de knie te krijgen. In mijn vrije tijd geniet ik graag van wandelen in de natuur en yoga.

Evelien
Evelien

Mijn naam is Evelien en ik ben werkzaam in het Theehuis/belevingscentrum van het Fort, locatie Uitgeest. Samen met cliënten ontvangen wij bezoekers en serveren wij een heerlijke cappuccino, een latte macchiato of een andere (fris)drank. We vertellen de bezoekers iets over de geschiedenis van het Fort en het museum/belevingscentrum. Wist je bijvoorbeeld dat het Fort één van de 42 forten is van de Stelling van Amsterdam? Het is heerlijk toeven op het Fort met de vele vogels, koeien en schapen in de nabije omgeving. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kleindochter, de natuur en schilder en zing ik graag.

Helma
Helma

Hoi! Mijn naam is Helma Hovener. Ik werk sinds januari 2022 bij De Heeren van Zorg. Ik werk met veel enthousiasme als Coördinerend begeleider op locatie Uitgeest (Fort Kíjk). Ik begeleid zowel cliënten die op het Fort wonen als ambulante cliënten. Ik hou er erg van om cliënten te begeleiden in hun verdere leven. Wat hebben zij nodig om uiteindelijk zelfstandig hun leven in te gaan richten? Ik denk graag "out of the box". Ik stel mezelf altijd de vraag wat vooral WEL kan ipv wat niet kan. Als ik niet aan het werk ben dan vind je mij vaak in de keuken om te koken of te bakken. Daarnaast hou ik ervan om op vakantie te gaan naar historische plekken.

Kaylee
Kaylee

Hi! Mijn naam is Kaylee de Werth. Sinds mei 2020 werk ik met veel plezier bij locatie Uitgeest, Fort K’IJK. Ik begeleid de bewoners van deze bijzondere locatie samen met mijn collega's. Ik vind het belangrijk om blij te zijn met je eigen leven en dat probeer ik de bewoners dan ook mee te geven. Dat betekent ook moeilijke periodes doormaken, maar licht aan het eind van de tunnel vinden. Ik ben iemand die graag de ander stimuleert om te leren, zowel de de cliënten die ik begeleid, als mijn collega’s, als ikzelf. Ik geniet van de natuur, dieren en alles recht leggen. Er staat op ons whiteboard dan ook: een opgeruimd kantoor is een blije Kaylee.

Mirjam
Mirjam

Hallo Ik ben Mirjam en sinds 5 1/2 jaar werkzaam op het fort in Uitgeest. Ik woon zelf in krommenie, dus werk lekker dichtbij huis. Voor clienten is dat ook wel fijn,omdat ik bekend ben in de buurt en hen een beetje wegwijs kan maken. In mijn vrije tijd doe ik aan duiken, hou ik ervan om concerten te bezoeken, uit te gaan met vrienden en te reizen.