Team Haarlem

Adres
  • Hagestraat 12 a
  • 2011 CV Haarlem

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00

De mensen

Caroline
Caroline

Ik ben persoonlijk begeleider op locatie Haarlem. Dit doe ik met veel plezier. Daarbij geloof ik in een positieve aanpak met begrip, creativiteit, positiviteit en humor. Daarbij bied ik een luisterend oor en denk ik met de cliënt mee. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren en de groepsmomenten bij te wonen.

Henrike
Henrike

Ik ben Henrike te Brake. Ik werk sinds oktober 2021 met veel plezier bij De Heeren van Zorg op de mooie locatie Haarlem. Ik zou mezelf omschrijven als een warm en openhartig persoon en als iemand met humor en een vleugje zelfspot. Deze eigenschappen zet ik graag in tijdens mijn begeleiding. Waar ik echt energie van krijg is als ik iets voor anderen kan betekenen en daarbij mijn optimisme en vindingrijkheid kan inzetten. Wanneer ik niet werk, wandel of schilder ik graag of spreek ik af met mijn familie en vrienden.

Najah
Najah

Hoi, Mijn naam is Najah Ibrahim. Ik ben sinds 2019 werkzaam bij De Heeren van Zorg. Momenteel werk ik op de prachtige locatie Haarlem in het Rosenstock Huessy Huis. Naast mijn coördinator taken begeleid ik cliënten die bij ons beschermd wonen en cliënten ambulant. In mijn vrije tijd maak ik graag tijd voor mijn familie en vrienden. Ik houd ervan om lekker naar het strand te gaan om te wandelen, koken en series kijken. Ik ga dan ook geregeld met de cliënten samen op pad.