Team Amsterdam Centrum

Ons team bestaat uit 10 sociotherapeuten en 1 stagiaire. We zijn een jong en gemotiveerd team met een duidelijk doel binnen de zorg: niet onnodig nodig hebben! Vanuit verschillende invalshoeken proberen wij een zo goed mogelijk traject voor de cliënt op te zetten, gericht op zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ons team is onderverdeeld over 2 locaties: Amsterdam-Centrum (Funenpark) en Weesp (oude Convent). Op de locatie in het centrum van Amsterdam zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 20:00. Ook zijn we hier 2 keer in de maand op zaterdag voor een leuke activiteiten dag! Op de locatie in Weesp zijn wij er op maandag en woensdag van 12:00 tot 20:00 waar we beide avonden een gezellige inloop organiseren voor onze cliënten met een hapje, een drankje en een spelletje!

Adres
  • Funenpark 63
  • 1018 AK Amsterdam

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00

De mensen

Nikki
Nikki

Hey, ik ben Nikki. Vanaf februari 2023 liep ik elf maanden stage bij De Heeren van Zorg op de locatie Amsterdam-Centrum. Nu werk ik op deze locatie als sociotherapeut 1 terwijl ik mijn opleiding Pedagogiek aan het afronden ben. Mijn doel tijdens het werken bij De Heeren van Zorg is het ondersteunen van cliënten bij het werken richting hun zelfredzaamheid. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen met cliënten een activiteit te doen.

Jonne
Jonne

Hoi allemaal! Mijn naam is Jonne Geurts, sinds 3 juli ben ik werkzaam als Sociotherapeut 1 bij de Heeren van Zorg. Ik heb de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond en wil mensen graag helpen op het gebied van zelfredzaamheid, een leuke activiteit doen op doelen voor de toekomst opstellen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, kook ik met passie, lees regelmatig een boek of ga ik naar buiten, de natuur in.

Joost
Joost

Hey, ik ben Joost Bouman en werk als sociotherapeut op locatie Amsterdam Centrum. Ik zit in mijn vierde jaar van Social Work op de HVA. Ik help je graag op weg bij doelen die voor jou belangrijk zijn! Ik word enthousiast van verschillende soorten sporten en hou ontzettend van koken.

Paul
Paul

Hoi, ik ben Paul Donkers, Sociotherapeut 2 bij de Heeren van Zorg. Ik kom het best tot mijn recht waar ik mijn ervaring, talent en creativiteit in kwijt kan en daarom weet ik dat ik bij De Heeren van Zorg goed zit. Het blijkt keer op keer dat ik zeer veel voldoening haal uit mensen te motiveren en ze te ondersteunen bij hun zelfontwikkeling. Buiten het werk ga ik graag naar het theater of film en luister veel muziek. Daarnaast knutsel ik aan mijn camper of rij ik met mijn motor.

Zoë
Zoë

Hey, ik ben Zoë. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie en ik loop sinds kort stage bij De Heeren van Zorg!

Britt
Britt

Hoi, mijn naam is Britt van den Barselaar. Op dit moment ben ik de coördinerend begeleider van Team Amsterdam Centrum, die begeleiding biedt op twee locaties van De Heeren van Zorg. Ik werk op locatie Amsterdam Centrum (op het Funenpark) & op de locatie in Weesp (op het Oude Convent). Ik heb de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan en ik ben sinds eind 2020 werkzaam voor De Heeren van Zorg.

Joycelyn
Joycelyn

Hai, mijn naam is Joycelyn Akanba. Ik werk sinds september 2022 bij De Heeren van Zorg op locatie Amsterdam Centrum. Ik heb de functie Sociotherapeut 1 en volg momenteel de voltijd opleiding Toegepast Psychologie op de HVA. Met plezier en vastberadenheid bied ik een ondersteunende rol aan bij de cliënten die bij ons in de buurt wonen. Zo draai ik weleens mee met een activiteitendag die op de zaterdag plaatst vindt.

Pim
Pim

Mijn naam is Pim van den Assem en ik werk op locatie Amsterdam Centrum. In mijn functie als sociotherapeut help ik jou richting zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Daarnaast hou ik erg van sporten en geef ik meerdere keren per week sportles.

Suzanne
Suzanne

Hi, ik ben Suus. In mijn werk als sociotherapeut vind ik het belangrijk om samen op een positieve manier naar de toekomst te kijken. Ik help jou graag om de weg naar zelfredzaamheid wat makkelijker te maken, door op een leuke manier aan jouw ontwikkeling te werken en bijvoorbeeld samen te koken of activiteiten te ondernemen, zoals een kopje koffie drinken op het terras in het gezellige Amsterdam.