Team Zwaagdijk

Ons team bestaat uit 6 teamleden met uiteenlopende achtergronden op werkgebied. Van justitie en marketing tot jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Dit maakt dat ons team heel divers is. We zijn een jong en fris team met een kritische blik op de zorg. Vanuit verschillende invalshoeken proberen wij een zo goed mogelijk traject voor de cliënt op te zetten, gericht op zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Adres
  • Zwaagdijk 404
  • 1686 PH Zwaagdijk-West

De mensen

Maxime
Maxime

Hoi, Mijn naam is Maxime en ik loop sinds februari 2023 een jaar lang stage bij De Heeren van Zorg op locatie Zwaagdijk. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn studie Social Work aan de HvA. Ik volg de richting zorg waarin ik leer om mensen met complexe, langdurige zorgvragen te helpen en ondersteunen. Met als doel een zo waardig en zelfredzaam mogelijk leven te leiden. Ik denk dat deze stage daar goed op aansluit en hoop veel te kunnen leren over hoe het gaat in de praktijk en mijzelf hierin te kunnen ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig door te sporten of lekker te wandelen. Daarnaast onderneem ik graag dingen samen met familie of vrienden, maar ik vind het ook heerlijk om lekker op de bank te liggen met een goed boek of een leuke serie.

Peter
Peter

Mijn naam is Peter de Graaf en ik werk sinds 1 november 2021 voor De Heeren van Zorg. Ik begeleid op de locatie maar ook in de omgeving van Zwaagdijk zelf cliënten. De doelgroep spreekt me erg aan omdat het leren en het traject voorop staat. Met mijn team en de cliënten samen de uitdagingen aangaan en omdat geen werkdag hetzelfde is, daar haal ik mijn werkplezier uit. In mijn vrije tijd golf ik en vissen doe ik ook graag. Af en toe gamen en luisteren naar stampende muziek vind ik fijn.

Eke
Eke

Ik heet Eke Koomen en ik ben 1 februari 2022 begonnen bij De Heeren van Zorg. Vanaf 1 april 2022 ben ik samen met mijn mede teamleden in de kerk in Zwaagdijk van start gegaan. Hiervoor heb ik mijn ervaring opgedaan in de gehandicapten- en jeugdzorg. Dit in verschillende functies in de directe zorg, vrijwel altijd heb ik gewerkt op locaties waar er sprake was een verscheidenheid aan hulpvragen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast kan ik erg genieten van vakanties in binnen- en buitenland.

Esther
Esther

Mijn naam is Esther Bouma. Na een carrière switch heb ik mij gericht op het coachen van mensen met autisme. Onze woongroep op Locatie Zwaagdijk is actief, sociaal en gericht op resultaten. Met ondersteuning van mij, mijn collega’s en soms zelfs je medebewoners bereik je veel kleine doelen. Juist daardoor bereik je zelf je allergrootste doel. Ik werk sinds 2020 voor De Heeren van Zorg. Mijn diploma’s NLP, SPH en Autismecoach komen hierbij goed van pas. Het leukste aan mijn functie als sociotherapeut vind ik het motiveren en samenwerken (met cliënten, collega’s, alle anderen) en het feit dat Zwaagdijk een levendige locatie is. We hebben veel gezamenlijke momenten en activiteiten en er is aanloop van netwerk en ambulante cliënten.

Marieke
Marieke

Aangenaam! Mijn naam is Marieke en sinds mei 2022 versterk ik met ontzettend veel plezier het team in Zwaagdijk. Na 15 jaar in commerciële functies als recruiter en content marketeer te hebben gewerkt, wilde ik graag de switch maken naar een maatschappelijker betrokken baan en écht het verschil maken in iemands leven. In de rol van sociotherapeut voel ik dat ik dit heb gevonden! Naast dit werk ben ik freelance copywriter, heb ik een webshop in duurzame yogakleding en ben ik moeder van twee zoons, twee katten, een hond en vijf kippen ;) Festivals, concerten, yoga, familie en vrienden is waar ik me in m'n vrije tijd mee bezig houd. Ik hoop hier nog lang te kunnen blijven en leren van mijn collega's en cliënten!

Myrna
Myrna

Mijn naam is Myrna Besseling. Sinds 1 Januari 2022 ben ik werkzaam binnen De Heeren van Zorg. Ik vervul de functie van coördinerend begeleider op de mooie locatie in Zwaagdijk. Ik heb eerdere ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg en jeugdzorg met de doelgroep LVB met complexe hulpverleningsvragen. Mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk met mijn gezin, een lieve vriend en twee knappe meisjes van 3 en 6. Daarnaast geniet ik van lekker eten, borrelen en gezelligheid met vrienden.