Team Heemskerk

Adres
  • Weverskwartier 48
  • 1967 JB Heemskerk

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 10:00-20:00, zaterdag tussen 14:00-19:00

De mensen

Ethel
Ethel

Hoi, Mijn naam is Ethel, ik werk in de flexpool en ben op verschillende locaties te vinden. Ik hou van afwisseling en vindt het erg leuk om van alles en nog wat te ondernemen. Daarnaast houd ik van de natuur, en het leven zoals het is. Ik ben een echte duizendpoot en laat me door ieder mens en situatie inspireren. Keep it simpel is mijn motto! Leuk om je binnenkort te ontmoeten :-)

Franciene
Franciene

Ik ben Franciene Bakker, sinds 2018 ben ik werkzaam bij De Heeren van Zorg. Voorheen heb ik op verschillende locaties gewerkt maar op dit moment werk ik vast in team Heemskerk als sociotherapeut 2. Daarnaast begeleid ik ook een aantal mensen thuis, ambulant dus. Ik denk dat wij iedere dag van elkaar leren door mooie gesprekken te voeren en bezig te gaan met praktische handelingen. Met de inzette methodiek heb ik al veel mensen mooie persoonlijke groei door zien maken. Dit is precies wat het werk voor mij zo mooi maakt. Omdat ik wil dat onze organisatie blijft ontwikkelen heb ik mijzelf aangemeld als lid van de ondernemingsraad. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, lekker een stuk wandelen of uitwaaien op het strand. Daarnaast geniet ik ook van gezellige momenten met familie en vrienden

Jacqueliene
Jacqueliene

Ik ben Jacqueliene. Al een hele poos begeleid ik mensen, sinds augustus 2022 doe ik dit bij De Heeren van Zorg. De uitdaging in mijn werk is om samen met mijn collega's zorg op maat aan te bieden aan onze cliënten. Voor elke cliënt zijn er mogelijkheden, kansen en oplossingen om door te stromen naar een zelfredzamer bestaan. Door naast de client te staan, om zo samen op een positieve manier daar naar op zoek te gaan maakt dat ik mijn werk met veel enthousiasme en plezier doe.

Julia
Julia

Hey hallo, mijn naam is Julia Spaansen. Ik ben sinds 2020 werkzaam bij De Heeren van Zorg. Op dit moment werk ik op locatie Heemskerk, wat een prachtige locatie is met heel veel mogelijkheden. Hier begeleid ik individueel de bewoners en de ambulante kring maar vind ik het ook leuk om met groepsmomenten en activiteiten aan de gang te gaan. Ik houd me graag bezig met planten, dieren en gezelligheid. Dit combineer ik dan ook graag door met cliënten spelletjes te doen en de tuin in te gaan. Ik hou van open en eerlijkheid, dit is dan ook terug te zien in mijn begeleiding.

Lisa
Lisa

Hoihoi! Mijn naam is Lisa Zijlstra. Ik werk sinds 2020 bij De Heeren van Zorg als sociotherapeut 2. Ik werk op dit moment met veel plezier in team Heemskerk (Locaties Heemskerk en Beverwijk). Ik begeleid zowel onze bewoners als een aantal cliënten die bij onze locatie in de buurt wonen. Ik hou erg veel van wandelen daar maak ik ook graag gebruik van in mijn begeleidingen. Ik merk dat cliënten soms meer vertellen tijdens een wandeling, omdat de gedwongen sfeer er dan af is. Als ik niet werk, ben ik vaak creatief bezig in de vorm van haken en handletteren.

Lotte
Lotte

Haai, Ik ben Lotte Bouwman, sinds 2018 ben ik werkzaam bij De Heeren van Zorg. Ik ben begonnen in de flex pool. Sinds 2018 werk op locatie Heemskerk. Hier ben ik begonnen als sociotherapeut 2 en vanaf 2020 ben ik als sociotherapeut 3 aan de slag, dit doe ik met veel plezier. Sinds augustus 2020 is het team Heemskerk geworden (Locatie Heemskerk en Beverwijk). Ik begeleid zowel onze bewoners, ambulante cliënten en daarnaast heb ik nauw contact met Stichting Matthias. In mijn vrije tijd lees ik graag thrillers en kijk ik documentaires.