Team Hoofdkantoor

Ons team bestaat uit een team van enthousiaste collega's die elke werkdag weer klaar staan voor onze medewerkers, externe contacten en uiteraard onze (toekomstige) cliënten. Ons doel is om met elkaar de beste service te leveren zodat De Heeren van Zorg de beste kwaliteit van zorg kan (blijven) leveren. Wij zijn een ontwikkelingsgericht en dynamisch team dat met en van elkaar leert. Er heerst een fijne sfeer en de deur staat altijd open!

Adres
  • Joris van den Berghweg 101 Hal A
  • 1067 HP Amsterdam

  • Openingstijden: Werkdagen van 9.00 - 17.00u

De mensen

Thomas
Thomas

Mijn naam is Thomas van Noort. Ik heb de afgelopen jaren bij veel verschillende zorginstanties mogen werken en steeds kwam ik tot de conclusie dat ik niet op de juiste plek zat. Ik heb lange tijd gedacht om helemaal te stoppen in hulpverlening, totdat ik mijn eerste sollicitatiegesprek bij De Heeren van Zorg had. Het voelde voor mij meteen als een organisatie die cliënten en medewerkers de ruimte gaf om zichzelf te zijn en hen beiden de kans bood om zich te ontplooien op een manier die voor hen prettig is. Dit gaf mij meteen het gevoel dat ik onderdeel van deze organisatie wou zijn. Ik heb 5 jaar bij de locatie Amsterdam Slotervaart als coördinerend begeleider (sociotherapeut 3) gewerkt. Tijdens deze jaren heeft de organisatie mij de vrijheid gegeven om samen met het team waarmee ik heb mogen samenwerken, onze beste ideeën voor de client, de locatie en de medewerkers op te mogen zetten en deze daarnaast ook uit te voeren. Deze manier van werken plus het vertrouwen wat je bij deze organisatie krijgt is iets wat ik nergens anders heb ervaren en geeft mij elke dag de energie om er weer vol voor te gaan. Nadat ik enkele jaren als coördinerend begeleider (sociotherapeut 3) heb gewerkt op de locatie Amsterdam Slotervaart ben ik gaan werken in de functie van teamcoach. Deze baan geeft mij de mogelijkheid om met veel verschillende teams binnen De Heeren van Zorg te mogen werken en om samen met hen het beste eruit te halen wat er in de verschillende locaties zit Ik doe elke dag mijn uiterste best de teams zo goed mogelijk te ondersteunen bij alles wat ze van mij vragen. Ik hoop dat het plezier wat De Heeren van Zorg mij geeft over te kunnen brengen naar de verschillende teams en medewerkers en vanuit hier de beste zorg te kunnen leveren aan de cliënten die bij ons beschermd wonen en ambulante zorg ontvangen.

Sieto
Sieto

Mijn naam is Sieto Van Schagen. Sinds juli 2019 ben ik Algemeen Directeur van De Heeren van Zorg. Daarvoor heb ik lang gewerkt met kinderen en jongeren met een aan autisme verwante beperking. Dat begon in een leefgroep voor jonge kinderen (tot 12 jaar). Omdat ik vond dat we beter voor kinderen moesten zorgen ben ik in 2002 mijn eigen zorgorganisatie gestart (CareHouse). In 2017 heb ik deze mooie organisatie verlaten en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik bij De Heeren van Zorg zeker gevonden. Mijn persoonlijke drijfveer om in de zorg te werken is mijn stellige overtuiging dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken. Goede begeleiding helpt om dit inzicht te krijgen en ervoor te zorgen dat mensen stappen vooruit durven te gaan zetten. Vandaar ook onze slogan "Your Next Level". Naast mijn werk sport ik graag en beleef ik veel plezier aan het samenzijn met mijn vrouw, 2 kinderen en vrienden.

Roxanne
Roxanne

Mijn naam is Roxanne Smit, ik ben werkzaam als TeamCoach bij De Heeren Van Zorg. Met veel plezier en gedrevenheid ondersteun ik de teams in de uitvoering en realisatie van zorginhoudelijk en strategisch beleid. Ik zie het als mijn doel ondersteunend te zijn aan de teams, hen te coachen en naast hen te staan om zo niet alleen de cliënten maar ook de medewerkers/teams door te laten groeien naar een Next Level. In mijn vrije tijd ben ik veelal thuis met mijn kinderen, houd ik ontzettend van koken & bakken en spreek ik graag af met vriendinnen.

Maryse
Maryse

Aangenaam! Ik ben Maryse Benist, Directeur Bedrijfsvoering sinds juli 2019. In 2008 heb ik samen met Telly Noutsis De Heeren van Zorg opgericht. Mijn drijfveer om dit te doen kwam vanuit een passie voor het vak en voor het willen bieden van goede zorg aan mensen met autisme. Ik wilde een plek kunnen bieden waar echt oog is voor cliënten, waar geluisterd wordt naar cliënten en hen ook daadwerkelijk vooruit kunnen helpen. Een plek waar iedereen voelt dat hij/zij belangrijk is, meetelt en uiteindelijk de kans heeft zich verder te kunnen ontwikkelen. Naast dat mijn werk mijn grote passie is en ik echt met heel veel plezier werk aan deze mooie organisatie, vind ik het erg leuk om in de tuin te rommelen, af en toe te sporten, muziek te luisteren en tijd met mijn 2 prachtige kinderen door te brengen.

Joyce
Joyce

Hej! Mijn naam is Joyce Langedijk en ik werk met veel plezier als Deskundige Zorg en Methodiek bij De Heeren van Zorg. Ik houd ik mij bezig met alles wat onze kwaliteit van zorg ten goede komt. Zo ondersteun ik medewerkers in het behouden en vergroten van hun kennis door hen trainingen en workshops te geven, zorg ik voor een inspirerende en informatieve nieuwsbrieven, denk mee en help met de ontwikkeling van kwaliteit- en beleidszaken en geef gevraagd en ongevraagd advies aan al mijn collega's. Ik heb een stevige dosis idealisme en optimisme en geloof dat het altijd nóg beter kan. Buiten mijn werk ben ik moeder van twee hele fijne dochters, geniet ik van de natuur, concerten, festivals en van mijn dieren thuis.

Avinash
Avinash

Mijn naam is Avinash Mangnoesing. Sinds oktober 2019 ben ik binnen De Heeren van Zorg werkzaam als HR Manager. Sinds 2009 heb ik enorm veel kennis opgedaan binnen verschillende organisaties op het gebied van HR en Payroll. Met enorm veel enthousiasme en gedrevenheid houd ik mij bezig met beide binnen De Heeren van Zorg.

Aristoteles
Aristoteles

Mijn naam is Aristoteles (Telly) Noutsis. Ik ben een van de vier oorspronkelijke oprichters van De Heeren van Zorg. Ik heb vanaf mijn 18e na mijn studie psychologie in de zorg gewerkt voor een grote organisatie in Amsterdam. Uiteindelijk heb ik mijn studie niet afgemaakt en ben in jaar 3 afgehaakt (toen mijn moeder overleed aan kanker) waarna ik volledig ben gaan werken. Ik heb op allerlei groepen gewerkt in de 17 jaar dat ik daar werkzaam was. Ooit begonnen op een kindergroep waar ik het erg naar mijn zin had. Ik heb in al die jaren veel dingen zien gebeuren waar ik niet achter kon staan. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat ik vond dat ik een organisatie moest gaan bouwen die het beter kan dan wat ik tot dan toe zag gebeuren. Een organisatie die mensen echt verder helpt, die wel omkijkt naar haar medewerkers, die regie en vertrouwen geeft aan haar mensen. Kortom een organisatie die vanuit vertrouwen doelmatig en ontwikkelingsgericht werkt met cliënten en haar medewerkers. Een organisatie waar je trots op kunt zijn omdat we zo goed zijn in ons vak en niet zomaar iets doen. De Heeren van Zorg is een organisatie die gelooft dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken zolang er maar goede coaching is: dit geldt voor onze cliënten en onze medewerkers. Ik geloof heilig in het concept dat we nu hebben staan en de wijze waarop we de organisatie hebben weten op te bouwen. Ik geloof heilig in zelforganisatie in teams. Wil je je client leren zelfstandig te zijn, dan moet je het eerst zelf kunnen en leren. Ook het grote vertrouwen in de mensen op de vloer ligt me na aan het hart: zij verdienen dit vertrouwen onvoorwaardelijk. Neem beslissingen en maak fouten. Alleen op die wijze kun je leren.

Nathalie
Nathalie

Hi! Mijn naam is Nathalie. Sinds juni 2023 ben ik werkzaam als junior stafmedewerker op de afdeling CIAP. Op deze afdeling houd ik me onder andere bezig met zorgaanvragen van clienten en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast ben ik, samen met mijn directe CIAP-collega, het eerste aanspreekpunt bij de Heeren van zorg. Prive ben ik vaak druk met mijn 3 kids of hondje. Wanneer er daarna nog vrijetijd overblijft vind ik het leuk om een concert of festival te bezoeken, op de bank te ploffen met een spannende Netflix-serie, lekker uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Heerlijk de hele dag mensen kijken, fascinerend! :)

Tanja
Tanja

Mijn naam is Tanja Ortmans en ik werk sinds juli 2023 bij de Heeren van Zorg als Ervaringsdeskundige, inzetbaar voor alle teams en cliënten.. Hiervoor heb ik een hele diverse carrière gehad in de zakelijke wereld (Human Resources) alsook de zorg: Ik heb mijn eigen praktijk gehad (Integratieve Psychotherapie) en gewerkt als intramuraal en ambulant Jongerencoach. In deze functie ben ik na een aantal jaar uitgevallen met een ernstige Burnout. Toen ik niet zo snel als gehoopt herstelde, ben ik een diagnose traject ingegaan en heb ik o.a. de diagnoses Autisme en ADHD gekregen. Dat was het moment dat alle puzzelstukjes op zijn plek vielen. Ik was niet stuk (wat ik altijd dacht), maar mijn brein functioneerde gewoon anders. Dit was de start van mijn herstel! En zo kwam ik in contact met het principe Herstelondersteunende zorg en Ervaringsdeskundigheid en ik voelde in alles dat ik mijn opgedane (levens) ervaring en kennis wilde inzetten voor dezelfde groep kwetsbare mensen waar ik zelf onwetend die halve eeuw deel van had uitgemaakt. En dat ik dan in zo’n bijzondere en veelzijdige organisatie als De Heeren van Zorg terecht kom, waar ik volledig mezelf kan zijn en mij (en al mijn kwetsbaarheden) mag inzetten ten behoeve van alle teams en cliënten, dat is een kadootje! In mijn vrije tijd wandel, dans en zwem ik elke dag en ben ik graag creatief bezig. Je kunt me altijd blij maken met een Latte Macchiato, een potje Rummikub of een goed gesprek. En het belangrijkste: ik ben moeder van vier grote en prachtige kinderen!

Bastiaan
Bastiaan

Mijn naam is Bastiaan de Vos. Ik ben voor team Alkmaar werkzaam als Expert begeleider. Onze cliënten verder helpen in zelfredzaamheid geeft mij ontzettend veel voldoening. Daarbij samen zoeken naar nieuwe uitdagingen maakt mij ontzettend enthousiast. Iedere dag is anders, wat mijn werk zo ontzettend leuk maakt. Ik hou van sporten en leuke dingen doen met mijn kinderen en partner, het liefst naar buiten, maar een serie kijken op de bank doe ik ook graag.

Lisa
Lisa

Hi! Mijn naam is Lisa Gnodde, ik ben werkzaam bij De Heeren van Zorg als Expert Begeleider. Mijn functie is heel divers en afwisselend, iedere week is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, dat maakt mij werkweek ontzettend leuk en inspirerend. Ik haal veel energie uit mijn werk, vooral als ik iets heb kunnen toevoegen of iets heb kunnen betekenen voor een team, collega of cliënt. Zorginhoudelijk mag ik mee denken om een volgende stap te zetten met onze organisatie om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Buiten het werk vind ik het fijn om te sporten en te genieten van mijn 2 zoontjes of met mijn vriendinnen het terras op te gaan.