Team Zaandijk

Adres
  • Kerkstraat 12
  • 1544 SV Zaandijk

De mensen

Aagtje
Aagtje

Hallo. Mijn naam is Aagtje Hoekstra. Ik ben sinds mei 2022 werkzaam bij De Heeren van Zorg, waar ik een warm onthaal heb gekregen van collega's en cliënten. De locatie Zaandijk is een WMO locatie zijn, waar wij zorg bieden aan 10 bewoners. Naast de locatie doen wij ook ambulante begeleiding, wat het werk afwisselend maakt. Ik vind het fijn om mensen te helpen en te ondersteunen, mee te denken en een luisterend oor te bieden. Alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven komt van pas in mijn werk, en alles wat ik mee maak in mijn werk komt regelmatig van pas in mijn privéleven. Ik werk puur vanuit mij zelf en niet vanuit een boekje, ik ben in mijn werk niet anders dan dat ik thuis ben. Zo biedt ik een stabiele en laagdrempelige begeleiding, waar een ieder zichzelf mag en kan zijn.

Angela
Angela

Angela Harig Hoi! Mijn naam is Angela Harig. Ik werk sinds mei 2019 bij De Heeren van Zorg. Ik werk met veel plezier op de locatie Zaandijk. Ik werk zowel op de woonlocatie als in de ambulante begeleiding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fotograferen. Op de woonlocatie fotografeer ik nu ook elke vrijdag met een aantal bewoners, we maken leuke uitstapjes naar o.a. natuurgebieden en steden. Voor mij is fotografie een manier om in het moment aanwezig te zijn en even uit mijn gedachten te stappen en dat wil ik de bewoners ook laten zien.

Spike
Spike

Hoi! Mijn naam is Spike Priest en ik werk op de locatie Zaandijk. Ik werk sinds 2022 bij De Heeren van Zorg wat tot nu toe als een warm bad voelt. De locatie Zaandijk maakt op dit moment een transitie door, op den duur zal dit een WLZ locatie zijn waar wij zorg zullen gaan bieden aan 10 interne bewoners. Het neerzetten van een thuis voor de bewoners is iets waar ik erg veel zin in heb.

Werner
Werner

Hey ik ben Werner, aangenaam! Ik ben inmiddels vier jaar werkzaam bij De Heeren van Zorg en heb op een aantal van onze mooie locaties mogen werken in Amsterdam. Momenteel werk ik op de locatie in Zaandijk en doe dit met zeer veel plezier. Afgelopen jaar heb ik mijn studie ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Ik ben dus naast casemanager ook nog ervaringsdeskundig. Mijn expertise ligt op het gebied van autisme en verslaving. Zelf heb ik ook een vorm van autisme en ben zelfs ooit cliënt geweest bij De Heeren van Zorg. Ik weet dus als geen ander hoe het is om in de schoenen te staan van de cliënt. Dit draagt bij aan een stukje hoop, optimisme en toekomstperspectief wat ik de cliënt kan bieden. Ik kan goed aansluiten bij de mensen die ik begeleid wat vaak leidt tot positieve resultaten.