Team Zaandijk

Adres
  • Kerkstraat 12
  • 1544 SV Zaandijk

De mensen

Demi
Demi

Hoi, mijn naam is Demi de Jong. Sinds oktober 2023 ben ik met veel plezier werkzaam als sociotherapeut bij De Heeren van Zorg. Samen met ons warme en bevlogen team zet ik mij in voor (jong)volwassenen met autisme en bijkomende problematiek. Zelf heb ik een visuele beperking, echter heb ik door de jaren heen geleerd dat het niet nodig is om goedwerkende ogen te hebben om iemand werkelijk te kunnen zien. Binnen mijn opleiding Social Work heb ik mij gespecialiseerd in het geven van rouw- en verliesbegeleiding. Rouw en verlies hebben niet alleen betrekking op de dood, maar gaan ook over het leven met een (psychische) aandoening, het verlies van een baan of een veranderend toekomstperspectief. In mijn werk maak ik regelmatig gebruik van concepten uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), ik geloof namelijk enorm in de kracht van kwetsbaarheid en de verbinding die dit ons allen kan brengen

Lois
Lois

Hi! Ik ben Lois, sinds april 2024 werk ik bij De Heeren van Zorg. Opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en nog studerend aan de Inholland om mijn kennis uit te breiden. Voordat ik kwam werken bij De Heeren van Zorg heb ik een vijftal jaar ervaring opgebouwd in de jeugdhulpverlening waar ik met plezier jongeren heb begeleid naar zelfstandigheid. Je kunt mij tegenkomen op de locatie Zaandijk waar wij (jong)volwassenen begeleiden met ASS en een gemiddeld tot hoog IQ. Wie weet zie jij mij ook op een andere locatie of in een andere rol binnen De Heeren van Zorg, ik vind het leuk om diversiteit in mijn werk toe te passen. Als ik vrij ben wandel ik graag of lig ik languit op de bank met Netflix aan. Mijn vrienden en familie komen regelmatig op bezoek, dat maakt het leven tenslotte extra gezellig.

Aagtje
Aagtje

Hallo. Mijn naam is Aagtje Hoekstra. Ik ben sinds mei 2022 werkzaam bij De Heeren van Zorg, waar ik een warm onthaal heb gekregen van collega's en cliënten. De locatie Zaandijk is een WMO locatie zijn, waar wij zorg bieden aan 10 bewoners. Naast de locatie doen wij ook ambulante begeleiding, wat het werk afwisselend maakt. Ik vind het fijn om mensen te helpen en te ondersteunen, mee te denken en een luisterend oor te bieden. Alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven komt van pas in mijn werk, en alles wat ik mee maak in mijn werk komt regelmatig van pas in mijn privéleven. Ik werk puur vanuit mij zelf en niet vanuit een boekje, ik ben in mijn werk niet anders dan dat ik thuis ben. Zo biedt ik een stabiele en laagdrempelige begeleiding, waar een ieder zichzelf mag en kan zijn.

Spike
Spike

Hoi! Mijn naam is Spike Priest en ik werk op de locatie Zaandijk. Ik werk sinds 2022 bij De Heeren van Zorg wat tot nu toe als een warm bad voelt. De locatie Zaandijk maakt op dit moment een transitie door, op den duur zal dit een WLZ locatie zijn waar wij zorg zullen gaan bieden aan 10 interne bewoners. Het neerzetten van een thuis voor de bewoners is iets waar ik erg veel zin in heb.