Wie is de Ondernemingsraad (OR)

De OR bestaat op dit moment uit 5 personen bij De Heeren van Zorg. Deze 5 personen zijn diverse mensen uit de organisatie met verschillende functies die zich in willen zetten voor de werknemers. Eigenlijk is iedereen een beetje OR want uiteindelijk beslissen we met zijn allen.

Zit je ergens mee, heb je een idee over hoe dingen anders kunnen, merk je dat er slecht of niet naar jou en/of je team geluisterd wordt? Trek vooral aan de bel bij de OR. Wij proberen altijd mee te denken en te ondersteunen waar de werknemers vast dreigen te raken. Als je iets bij ons kwijt wilt is dit altijd anoniem. Wij weten van wie het komt maar dit delen we verder niet met anderen.
Wij komen op voor de belangen van het personeel.

Eens in de 3 weken komen wij samen om de ingezonden stukken te bespreken. Vervolgens hebben wij ook een bespreking met de WOR-bestuurder Sieto en brengen wij de onderwerpen ter sprake.

foto 101039/2023/15/or_foto_site.jpg

Zoek je contact met ons?

Dit kan natuurlijk via onze mail or@deheerenvanzorg.nlEens in de zoveel tijd willen wij ook langskomen op locatie om het gesprek met jullie aan te gaan of een dagje mee te draaien bij jullie op locatie. Wil je meer weten over de rechten en plichten van de OR, neem dan een kijkje op: Ondernemingsraad | Rijksoverheid.nl