Wie zoeken wij

Bij De Heeren van Zorg verwachten we dat jij (pro)actief meedenkt in het vinden van manieren waarop wij onszelf zouden kunnen verbeteren. Niet veel anders dan je zult doen bij je cliënten. Om je werk bij De Heeren van Zorg goed te kunnen verrichten is het van belang dat je positief kritisch bent op jezelf, je collega’s, de organisatie en de cliënten waarmee je werkt. Zo lever je een waardevolle en respectvolle bijdrage in het bereiken van de eigen doelstellingen en die van anderen. We verwelkomen je graag in onze ambitieuze en dynamische organisatie.

Bij De Heeren van Zorg werken we niet alleen aan de ontwikkeling van onze cliënten, maar ook aan die van onze collega's. Vanuit onze academie krijg je een breed en interessant trainingsaanbod. Daarnaast zijn er in onze organisatie veel groeikansen, waarmee je jezelf blijvend kunt ontwikkelen.


Onze functies:

Onze teams zijn zelforganiserend. Dat betekent dat het team zelf veel verantwoordelijkheid draagt voor het reilen en zeilen op de locatie. Binnen het team hebben we 3 soorten begeleiders, die samen de zorg voor de cliënten organiseren en bieden. Dat zijn:

Sociotherapeut 1:  Begeleider
Sociotherapeur 2:  Casemanager/Begeleider
Sociotherapeut 3:  Coördinerend Begeleider 

 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste, gemotiveerde en professionele nieuwe collega's. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@deheerenvanzorg.nl

Stage gezocht?

Volg jij een zorg opleiding en zoek je een stage op een van onze locaties? Neem dan gauw contact met ons op via hr@deheerenvanzorg.nl

mail ons direct

Meer weten

Ben jij benieuwd wie mogelijk jouw toekomstige collega's worden?

Check hier onze mensen

Onze cliënten

Wil je meer weten over de mensen die wij begeleiden?

Lees meer over onze cliënten

Acquisitie?

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures worden niet op prijs gesteld.