Team Zaandam

Adres
  • Westzanerdijk 150
  • 1507 AL Zaandam

De mensen

Ethel
Ethel

Hoi, Mijn naam is Ethel, ik werk in de flexpool en ben op verschillende locaties te vinden. Ik hou van afwisseling en vindt het erg leuk om van alles en nog wat te ondernemen. Daarnaast houd ik van de natuur, en het leven zoals het is. Ik ben een echte duizendpoot en laat me door ieder mens en situatie inspireren. Keep it simpel is mijn motto! Leuk om je binnenkort te ontmoeten :-)

Bart
Bart

Hoi ik ben Bart en werkzaam als sociotherapeut 1 op locatie Zaandam, gevestigd op de Fronikboerderij. Ik was vanaf het begin dat de Fronik boerderij open ging erbij en het voelde meteen goed. De Heeren van Zorg ervaar ik als een fijne werkgever die altijd met je mee denkt maar je ook de ruimte geeft om zelf te ontwikkelen en beslissingen mag nemen. Het werken aan doelen met de cliënten ervaar ik als een uitdaging zodat ik mijn creativiteit daar in kwijt kan en de cliënten daar in mee kan nemen.

Judith
Judith

Ik ben Judith, Sociotherapeut 3 bij de Fronikboerderij op Locatie Zaandam. Met veel plezier en toewijding werk ik dagelijks met en voor onze cliënten om ze zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te helpen om te kunnen groeien als mens en te kunnen werken aan hun doelen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega's en werken we er met z'n allen hard aan om ons ook als team te blijven ontwikkelen en ook vooral plezier te hebben in wat we doen. Mijn studie neuropsychologie en de lessen die het leven mij gebracht heeft, helpen mij hierbij, maar we zijn nooit uitgeleerd en iedere dag brengt nieuwe wijsheid met zich mee. Mijn motto: Follow your hopes, not your fears... and never give up!