Team Bennebroek

Adres
  • Schoollaan 72
  • 2121 GH Bennebroek

De mensen

Suzanne
Suzanne

Mijn naam is Suus en ik ben sinds maart 2024 met veel enthousiasme begonnen als Sociotherapeut 1 bij een geweldig leuk team en de meest lieve en indrukwekkende bewoners en ambulante kring van locatie Bennebroek. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de commerciële wereld als Personal Assistant bij internationale organisaties, heb ik 4 jaar geleden besloten het (carrière) roer om te gooien om mijn hart te volgen en de afslag te nemen in richting van de zorg. Met een positieve inborst en kijk op de kleurrijke diversiteit die het leven ons biedt, hecht ik ook veel waarde aan het oprecht interesse tonen in een ander om zo een glimp op te mogen opvangen van iemands unieke 'signatuur'. Omdat ieders signatuur zo specifiek is en voor iedereen ander schrijfwaar nodig is om zo een persoonlijke signatuur en/of kunstwerk te kunnen maken, is vrijheid in keuze, in het kiezen van een passend hulpmiddel- pen, potlood, kwast, krijt, houtskool etc- onmisbaar. Daarom ben ik wars van het 'in hokjes plaatsen', 'het opleggen', 'kaders' ,'het invullen voor een ander' etc. Vertrouwen in je eigen kunnen en met die insteek jouw vermogen toepassen in de praktijk zodat buiten de lijntjes kleuren als een verrijking voelt ipv als onwennig. In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn kinderen vrienden en familie. Daarbij hoort ook lezen, koken, documentaires kijken, cultuur en kunst opsnuiven en last but zeker not least mijn passie voor MUZIEK.

Aniek
Aniek

Mijn naam is Aniek. Ik ben sinds januari 2022 werkzaam bij De Heeren Van Zorg. Ik ben hier naast mijn studie HBO pedagogiek begonnen als flexmedewerkster. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik op de prachtig gelegen locatie in Bennebroek. In mijn functie als coördinerend begeleider, help ik onder andere de bewoners op weg naar zelfstandigheid. Hier krijg ik ontzettend veel energie van. Ik zou mezelf omschrijven als een spontaan en positief persoon. Deze eigenschappen zie ik in mijn werk echt terug! Zo ben ik enorm optimistisch en complimenteus. In mijn vrije tijd hou ik er van om te shoppen of iets leuks te doen met vrienden. Zo vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken of lekker uit eten te gaan. Verder hou ik onwijs van reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Zo is het mijn droom om een keer naar Zuid-Afrika te gaan om de big 5 te spotten!

Sjan
Sjan

Ik ben Sjan van Kol en ik werk als Sociotherapeut 2 in Bennebroek. Na een jarenlange carrière in de sales als Accountmanager, Trainer en Begeleider van de buitendienst heb ik de overstap naar De ‘Heeren van Zorg gemaakt. Ik vind het heel fijn dat ik mijn enthousiasme, geduld, warmte en levenservaring in mag zetten om jou te ondersteunen op je weg naar je zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ik In mijn vrije tijd kook ik graag en veel voor vrienden en familie en haak ik mooie dekens.

Wieke
Wieke

Mijn naam is Wieke en ik werk sinds juli 2022 bij De Heeren van zorg. Ik werk met veel plezier op locatie Bennebroek (villa Duinlust). Met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en positiviteit probeer ik de cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen in het dagelijks leven. In mijn vrije tijd ben ik vooral een trotse moeder van een zoontje van bijna 1 jaar. In de tijd die overblijft spreek ik graag af met vriendinnen en familie.