Team Bennebroek

Adres
  • Schoollaan 72
  • 2121 GH Bennebroek

De mensen

Alireza
Alireza

Ik ben Alireza Azami, 29 jaar oud uit Iran. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij De Heeren van Zorg als sociotherapeut. Ik heb een vluchtelingenachtergrond en woon al 7 jaar in Nederland. Ik heb Perzische literatuur gestudeerd in Iran en momenteel zit ik in de laatste fase van opleiding Social Work aan de HvA. Ik heb ervaring op het gebied van maatschappelijk werk vooral met de doelgroep verslaafden en daklozen en daarnaast heb ik ook ervaring met de doelgroep mantelzorgers. Ik ben erg blij dat de organisatie mij het vertrouwen geeft om aan de slag te gaan en ik ben zeer gemotiveerd om mijn sociale vaardigheden bij De Heeren van Zorg verder te ontwikkelen.

Aniek
Aniek

Mijn naam is Aniek. Ik ben sinds januari 2022 werkzaam bij De Heeren Van Zorg. Ik ben hier naast mijn studie HBO pedagogiek begonnen als flexmedewerkster. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik op de prachtig gelegen locatie in Bennebroek. In mijn functie als coördinerend begeleider, help ik onder andere de bewoners op weg naar zelfstandigheid. Hier krijg ik ontzettend veel energie van. Ik zou mezelf omschrijven als een spontaan en positief persoon. Deze eigenschappen zie ik in mijn werk echt terug! Zo ben ik enorm optimistisch en complimenteus. In mijn vrije tijd hou ik er van om te shoppen of iets leuks te doen met vrienden. Zo vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken of lekker uit eten te gaan. Verder hou ik onwijs van reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Zo is het mijn droom om een keer naar Zuid-Afrika te gaan om de big 5 te spotten!

Sjan
Sjan

Ik ben Sjan van Kol en ik werk als Sociotherapeut 1. Na een jarenlange carrière in de sales als Accountmanager, Trainer en Begeleider van de buitendienst heb ik de overstap naar De ‘Heeren van Zorg gemaakt. Ik vind het heel fijn dat ik mijn enthousiasme, geduld, warmte en levenservaring in mag zetten om jou te ondersteunen in je zelfstandigheid. Ik In mijn vrije tijd kook ik graag en veel voor vrienden en familie en haak ik mooie dekens.