Wij helpen jou wanneer jij uitdagingen ervaart in het bereiken van het door jou gewenste leven. Bijvoorbeeld doordat voor jezelf zorgen nog niet (helemaal) lukt, je het moeilijk vindt om structuur in je dag aan te brengen of je dagen zinvol in te vullen. Wij ondersteunen jou (nog) meer te leren in het aangaan van goede sociale contacten en een stevig netwerk, dat bij jou past, om jou heen te krijgen of te behouden.  

Kan uw kind als gevolg van de uitdagingen die zijn of haar autisme met zich mee brengt niet meer (geheel) thuis wonen? Voor uw kind bieden wij een veilige en passende woonplek waar hij of zij doordeweeks met professionele ondersteuning verder kan ontwikkelen. Onze professionals werken met uw kind aan zijn of haar praktische en sociale vaardigheden, de dagelijkse structuur en zijn of haar emotionele ontwikkeling.  
 
Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van ontwikkelings- en doelgerichte begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en eventueel aanverwante problematiek.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je hoe wij jou (of jouw familielid of jouw cliënt) helpen your next level te bereiken? Lees dan hier verder.

lees verder