Team Alkmaar

Adres
  • Drechterwaard 13
  • 1824 EX Alkmaar

  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00

De mensen

Jannah
Jannah

Ik werk sinds januari 2024 in het flexteam van de Heeren van Zorg. Hierdoor zie ik verschillende locaties en verschillende cliënten. Het is leuk om te zien dat met dezelfde insteek elke locatie er een eigen draai aangeeft wat passend is voor de cliënten die daar verblijven. Tevens leer ik zo veel verschillende cliënten kennen.

Ronald
Ronald

Hoi, ik ben Ronald, ik ben 52 jaar en ben getrouwd en hebben samen 2 hele lieve kinderen en 3 honden. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, tekenen en samen met onze dochter nieuwe creatieve activiteiten zoeken. Het leven zit vol met uitdagingen, mijn uitdaging is om samen met jou nieuwe spannende uitdagingen aan te gaan en samen jouw obstakels te overwinnen en jou daarin de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Ethel
Ethel

Hoi, Mijn naam is Ethel, ik werk in de flexpool en ben op verschillende locaties te vinden. Ik hou van afwisseling en vindt het erg leuk om van alles en nog wat te ondernemen. Daarnaast houd ik van de natuur, en het leven zoals het is. Ik ben een echte duizendpoot en laat me door ieder mens en situatie inspireren. Keep it simpel is mijn motto! Leuk om je binnenkort te ontmoeten :-)

Isa
Isa

Ik ben bij De Heeren van Zorg werkzaam als coördinerend Sociotherapeut voor locatie in Alkmaar. De locatie is ingedeeld in 3 takken, de ambulante zorg, de activiteiten en het flexwerken. Deze combinatie biedt mij de mogelijkheid om mijn rol als casemanager te vervullen, mijn structuur en organisatietalent te benutten, regelmatig in contact te zijn met alle locaties binnen De Heeren van Zorg en moeilijke situaties op te lossen. Door het coördineren van het Flexteam heb ik juist de mogelijkheid om bij alle locaties betrokken te zijn en dat geeft een enorm groot teamgevoel. Mijn werkzaamheden gedurende de dag bestaan dus uit compleet verschillende taken en dat vindt ik juist zo variërend en leuk. Het is mijn motivatie om mijn praktische en theoretische kennis in te zetten om mensen te ondersteunen, om dan te zien dat iemand stappen zet is het grootste cadeau in dit verhaal, daar doe ik het voor. Thuis geniet ik van de tijd samen met mijn partner en twee Maine-coon katten en hou ik van koken, series kijken en gezelligheid met vrienden.

Kimberley
Kimberley

Hallo! Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2021 werkend binnen De Heeren Van Zorg. Ik heb de eerste anderhalf jaar gewerkt op de woongroep locatie Amsterdam Centrum, als Sociotherapeut 1. Momenteel werk ik als sociotherapeut 2 in team Alkmaar, waar wij mensen ambulant begeleiden. Ik heb jaren ervaring in de zorg en ben mama van twee kindjes. Mijn kracht ligt bij communicatie en sociale contacten onderhouden & laat dit nou net een doel zijn waar veel van de mensen die ik begeleid het meeste behoefte aan hebben!