Team Alkmaar

Adres
  • Drechterwaard 13
  • 1824 EX Alkmaar

  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00

De mensen

Jeroen
Jeroen

Hoi! Door mijn inzet in het flexteam zie ik bijna alle locaties en de meeste cliënten. Super om te zien hoe de zaken zijn geregeld op de verschillende locaties. Allemaal met dezelfde insteek maar ook allemaal met een eigen twist die aansluit bij de cliënten die er wonen. Ik ben bij de Heeren van Zorg aan de slag gegaan in februari 2023. Een deel in het flexteam, een deel als activiteitenbegeleider en een deel in de ambulante begeleiding. Heel divers dus! Ik kom uit de grafische sector waarin ik 27 jaar heb gewerkt. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de begeleiding bij een leer- werk/dagbestedingslocatie en ben 7 jaar later bij de Heeren van Zorg terecht gekomen. Oprecht luisteren en aansluiten bij de cliënt is wat voor mij de sleutel is om iemand te helpen de stappen te kunnen zetten naar een gewenst en evenwichtig leven. Dat zijn mooie woorden die simpelweg zeggen dat ik altijd benieuwd ben naar wie jij bent en wat je graag zou willen.

Isa
Isa

Ik ben bij De Heeren van Zorg werkzaam als coördinerend Sociotherapeut voor locatie in Alkmaar. De locatie is ingedeeld in 3 takken, de ambulante zorg, de activiteiten en het flexwerken. Deze combinatie biedt mij de mogelijkheid om mijn rol als casemanager te vervullen, mijn structuur en organisatietalent te benutten, regelmatig in contact te zijn met alle locaties binnen De Heeren van Zorg en moeilijke situaties op te lossen. Door het coördineren van het Flexteam heb ik juist de mogelijkheid om bij alle locaties betrokken te zijn en dat geeft een enorm groot teamgevoel. Mijn werkzaamheden gedurende de dag bestaan dus uit compleet verschillende taken en dat vindt ik juist zo variërend en leuk. Het is mijn motivatie om mijn praktische en theoretische kennis in te zetten om mensen te ondersteunen, om dan te zien dat iemand stappen zet is het grootste cadeau in dit verhaal, daar doe ik het voor. Thuis geniet ik van de tijd samen met mijn partner en twee Maine-coon katten en hou ik van koken, series kijken en gezelligheid met vrienden.

Kimberley
Kimberley

Hallo! Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2021 werkend binnen De Heeren Van Zorg. Ik heb de eerste anderhalf jaar gewerkt op de woongroep locatie Amsterdam Centrum, als Sociotherapeut 1. Momenteel werk ik als sociotherapeut 2 in team Alkmaar, waar wij mensen ambulant begeleiden. Ik heb jaren ervaring in de zorg en ben mama van twee kindjes. Mijn kracht ligt bij communicatie en sociale contacten onderhouden & laat dit nou net een doel zijn waar veel van de mensen die ik begeleid het meeste behoefte aan hebben!