Team Alkmaar

Adres
  • Drechterwaard 13
  • 1824 EX Alkmaar

  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00

De mensen

Cheryl
Cheryl

Hoi, ik ben Cheryl van der Meij en ik werk sinds 2019 met veel plezier voor De Heeren van Zorg. Ik heb eerst veel ervaring op gedaan binnen verschillende locaties en ben sinds 2021 als activiteiten coördinator gestart. Ik heb van mezelf veel energie, enthousiasme en inlevingsvermogen en zet dit ook in tijdens mijn werk. Dit doe ik door samen met de cliënten te kijken naar hun interesses en wat zij willen leren in de periode dat zij bij ons in zorg zijn. Deze vaardigheden kunnen op verschillende manieren ontwikkeld worden, maar ik kijk vooral naar hoe activiteiten hierbij ingezet kunnen worden. Door een groepsaanbod aan te bieden die verschillende interesses bereiken kunnen meerdere cliënten van elkaar leren en samen werken aan hun vaardigheden, terwijl ze iets leuks ondernemen. Een nieuw, maar heel leuk initiatief binnen de organisatie dat ik met beide handen heb aangegrepen om organisatie breed uit te zetten!

Isa
Isa

Ik ben bij De Heeren van Zorg werkzaam als coördinerend Sociotherapeut voor zowel de ambulante locatie in Alkmaar als ook voor het Flexteam. Deze combinatie biedt mij de mogelijkheid om mijn rol als begeleidster te blijven vervullen, mijn structuur en organisatietalent te benutten, regelmatig in contact te zijn met alle locaties binnen De Heeren van Zorg en moeilijke situaties op te lossen. Door het coördineren van het Flexteam heb ik juist de mogelijkheid om bij alle locaties betrokken te zijn en dat geeft een enorm groot teamgevoel. Mijn werkzaamheden gedurende de dag bestaan dus uit compleet verschillende taken en dat vindt ik juist zo variërend en leuk. Het is mijn motivatie om mijn praktische en theoretische kennis in te zetten om mensen te helpen, om dan te zien dat iemand stappen zet is het grootste cadeau in dit verhaal, daar doe ik het voor. Thuis geniet ik van de tijd samen met mijn partner en twee Maine-coon katten en hou ik van koken, series kijken en gezelligheid met vrienden.

Sjan
Sjan

Ik ben Sjan van Kol en ik werk als Sociotherapeut 1. Na een jarenlange carrière in de sales als Accountmanager, Trainer en Begeleider van de buitendienst heb ik de overstap naar De ‘Heeren van Zorg gemaakt. Ik vind het heel fijn dat ik mijn enthousiasme, geduld, warmte en levenservaring in mag zetten om jou te ondersteunen in je zelfstandigheid. Ik In mijn vrije tijd kook ik graag en veel voor vrienden en familie en haak ik mooie dekens.

Barbara
Barbara

Hi! Mijn naam is Barbara Meulenbelt. Ik ben sinds april 2022 werkzaam bij De Heeren van Zorg als ervaringswerker. In mijn rol probeer ik vanuit verschillende invalshoeken cliënten te ondersteunen. Dit doe ik door middel van individuele client-ondersteuning, het ontwikkelen van herstelgerichte activiteiten voor cliënten, het ondersteunen van interne trainingen en advies te geven aan de teams van verschillende locaties. Door mijn eigen ervaringen in te zetten probeer ik me zo goed mogelijk in te leven in de cliënten en te kijken hoe ik ze kan helpen groeien. Ik vind mensen met autisme bijzonder en uniek en ik gun hun een leven waarin ze gelukkig zijn met zichzelf en met de invulling van hun dagen. Binnen de maatschappij waarin we leven is er nog niet genoeg ruimte voor neurodiversiteit en dat maakt het leven van mensen met autisme er niet makkelijker op. Ik wil ze graag helpen hun unieke weg hierin te vinden.