Team Amsterdam Slotervaart

Adres
  • Alma Tademastraat 60
  • 1061 VK Amsterdam

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00

De mensen

Juliëtte
Juliëtte

Hoi! Mijn naam is Juliette en ik werk sinds eind 2023 als sociotherapeut bij de Heeren van Zorg. Gedurende mijn studie (sociologie) heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld van sociale situaties, menselijk gedrag en diverse levensuitdagingen. Ik geloof sterk in het potentieel van individuen om te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen en met groot plezier ondersteun ik mijn cliënten in het opdoen van kleine succeservaringen om zo geloof en vertrouwen in zichzelf op te bouwen. Ik zet me in door de focus te leggen op positieve ervaringen en het allerliefst ben ik creatief bezig met cliënten. Connectie van lichaam en geest in het creëren van nieuwe ideeën in de vorm van kunst. In mijn vrije tijd doe ik aan improvisatietheater, hou ik van schilderen, tekenen en knutselen en ga ik graag uiteten, naar leuke voorstellingen, of lekker naar de geitenboerderij.

Amber
Amber

Hey! Ik ben Amber en sinds zomer 2022 werkzaam binnen De Heeren van Zorg op locatie Amsterdam Slotervaart. Ik haal onwijs veel voldoening uit mijn werk omdat ik mensen kan ondersteunen en verder kan helpen. Deze ondersteuning combineer ik met veel humor en gezelligheid. Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen zichzelf vaak onderschatten en ze dus veel meer kunnen dan dat ze eigenlijk zelf denken. Als je iets echt wilt is er heel veel mogelijk! Ik help jou dan ook graag jouw doel te bereiken. Ik bevind me veel op de locatie zelf en heb veel persoonlijke tijd voor jou! Samen wandelen, boodschappen doen of gewoon even kletsen, net waar jou behoefte ligt. Daarnaast ben ik dol op sporten, vind ik het heerlijk om te wandelen en ben ik graag met vrienden.

Ariën
Ariën

Hoi! Ik ben Ariën en ik werk met veel plezier als coördinerend begeleider op locatie Amsterdam Slotervaart. Binnen De Heeren van Zorg begeleid ik mensen op een relaxte en positieve manier richting zelfredzaamheid. Ik zet mensen graag in hun kracht, ik ondersteun waar het nodig is én ik vind het belangrijk om elk succes te vieren! In mijn vrije tijd duik ik graag met vrienden een gezellig terras op of kijk ik leuke films en series.

Gijs
Gijs

Hoi! Mijn naam is Gijs. Ik werk sinds 2021 bij De Heeren van Zorg. Ik werk op dit moment met veel plezier op de locatie Slotervaart. Ik begeleid zowel onze bewoners als een aantal cliënten die bij onze locatie in de buurt wonen. Ik ben een vrolijk, nieuwsgierig en enthousiast persoon. Dit met een gezonde dosis humor neem ik mee in mijn werk om een ontspannen sfeer te creëren, om vanuit daar stappen richting zelfredzaamheid te zetten. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn dochter van 2 jaar op pad. Ook sport en kook ik graag maar uit eten gaan doe ik nog liever!

Josee
Josee

Hi hi, ik ben Josée en heb al op verschillende locaties van De Heeren van Zorg gewerkt. Momenteel werk ik op de super leuke en gezellige locatie Slotervaart. Als sociotherapeut begeleid ik sinds juni 2021 bewoners op de woongroep en ook de ambulante kring in de buurt. Dit zorgt ervoor dat elke dag er weer anders uitziet voor mij en maakt elke dag leuk. Waar ik ook veel energie uit haal is op pad gaan met de bewoners. Van Durgerdam naar Utrecht en de andere keer weer naar de kinderboerderij of het strand, zeg het maar en ik ben er wel voor te porren en dan gaan we samen met onze locatiebus op pad!