Team Amsterdam Slotervaart

Adres
  • Alma Tademastraat 60
  • 1061 VK Amsterdam

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00

De mensen

Amber
Amber

Hey! Ik ben Amber en sinds zomer 2022 werkzaam binnen De Heeren van Zorg op locatie Amsterdam Slotervaart. Ik haal onwijs veel voldoening uit mijn werk omdat ik mensen kan ondersteunen en verder kan helpen. Deze ondersteuning combineer ik met veel humor en gezelligheid. Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen zichzelf vaak onderschatten en ze dus veel meer kunnen dan dat ze eigenlijk zelf denken. Als je iets echt wilt is er heel veel mogelijk! Ik help jou dan ook graag jouw doel te bereiken. Ik bevind me veel op de locatie zelf en heb veel persoonlijke tijd voor jou! Samen wandelen, boodschappen doen of gewoon even kletsen, net waar jou behoefte ligt. Daarnaast ben ik dol op sporten, vind ik het heerlijk om te wandelen en ben ik graag met vrienden.

Ariën
Ariën

Hoi! Ik ben Ariën en ik werk met veel plezier als coördinerend begeleider op locatie Amsterdam Slotervaart. Binnen De Heeren van Zorg begeleid ik mensen op een relaxte en positieve manier richting zelfredzaamheid. Ik zet mensen graag in hun kracht, ik ondersteun waar het nodig is én ik vind het belangrijk om elk succes te vieren! In mijn vrije tijd duik ik graag met vrienden een gezellig terras op of kijk ik leuke films en series.

Erna
Erna

Met veel betrokkenheid en een vleugje humor (en ietwat harde lach) begeleid ik sinds 2017 cliënten bij De Heeren van Zorg. Ik pendel tussen de woongroep op Locatie Slotervaart en de ambulante kring eromheen. Ik haal veel plezier en voldoening uit mijn werk. Ik denk in mogelijkheden en vind het heerlijk dat het werk zoveel afwisseling geeft. Geen persoon of hulpvraag is hetzelfde en daar ga ik goed op. Naast mijn rol als sociotherapeut ben ik de achterwacht functionaris; ik houd mij bezig met het reilen en zeilen van deze dienst (en draai ik hem regelmatig). Mijn droom voor de toekomst bij De Heeren van Zorg is het inzetten van mijn grote, lieve golden retriever voor de mensen die daar behoefte aan hebben!

Gijs
Gijs

Hoi! Mijn naam is Gijs. Ik werk sinds 2021 bij De Heeren van Zorg. Ik werk op dit moment met veel plezier op de locatie Slotervaart. Ik begeleid zowel onze bewoners als een aantal cliënten die bij onze locatie in de buurt wonen. Ik ben een vrolijk, nieuwsgierig en enthousiast persoon. Dit met een gezonde dosis humor neem ik mee in mijn werk om een ontspannen sfeer te creëren, om vanuit daar stappen richting zelfredzaamheid te zetten. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn dochter van 2 jaar op pad. Ook sport en kook ik graag maar uit eten gaan doe ik nog liever!

Josee
Josee

Hi hi, ik ben Josée en heb al op verschillende locaties van De Heeren van Zorg gewerkt. Momenteel werk ik op de super leuke en gezellige locatie Slotervaart. Als sociotherapeut begeleid ik al 1,5 jaar bewoners op de woongroep en ook de ambulante kring in de buurt. Dit zorgt ervoor dat elke dag er weer anders uitziet voor mij en maakt elke dag leuk. Waar ik ook veel energie uit haal is op pad gaan met de bewoners. Van Durgerdam naar Utrecht en de andere keer weer naar de kinderboerderij of het strand, zeg het maar en ik ben er wel voor te porren en dan gaan we samen met onze locatiebus op pad!