Team Amsterdam Noord

Adres
  • Meteorenweg 19 a
  • 1033 GT Amsterdam

  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00

De mensen

Cindy
Cindy

Ik ben Cindy, vanaf September 2022 heb ik 10 maanden stage gelopen bij locatie Noord en daar ben ik nu werkzaam als sociotherapeut 1. Ik doe de opleiding Social Work op de Hogeschool van Amsterdam en ik zit in het laatste jaar van het uitstroomprofiel welzijn en samenleving. Wat mij uitdaging geeft in deze baan is de doorstroom naar een zelfredzamer bestaan voor de cliënten. Ik vind het leuk om gezamenlijk met de collega's de zorg op maat te geven die de cliënt nodig heeft om uiteindelijk zoveel mogelijk zelf te kunnen.

Dieuwertje
Dieuwertje

Ik ben Dieuwertje, sinds 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij De Heeren van Zorg, locatie Amsterdam Noord. Voor mij is zelfredzaamheid en het zoeken naar oplossingen iets wat mij uitdaagt. Het mooie vind ik dat ik dit kan toepassen in mijn werk, en samen met cliënten kan onderzoeken waar hun krachten liggen en hoe deze toe te passen. Om hen op deze manier naar een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen begeleiden is waar ik mijn energie uit haal. In mijn vrije tijd ga ik met mooi weer graag de natuur in, daar kom ik tot rust.

Mimi
Mimi

Ik ben Mimi en ik werk sinds 2019 bij De Heeren van Zorg. Ik ben de coördinerend begeleider op locatie Amsterdam Noord. Binnen De Heeren van Zorg begeleid ik cliënten op een eerlijke en positieve manier richting zelfredzaamheid. Ik vind het belangrijk om naast een cliënt te staan en samen te kijken wat nodig is, het liefst met wat humor en een goede kop koffie! De afwisseling in het werk vind ik geweldig, de ene dag wandelen of samen koken en de andere dag juist een serieus gesprek of ondersteunen bij belangrijke afspraken. Ik neem soms mijn teckel Mango mee naar werk, deze brengt regelmatig een glimlach op het gezicht van cliënten en collega's! In mijn vrije tijd vind je mij in het bos met Mango of de yoga studio, spreek ik graag met vrienden af en ik ben net begonnen met pianoles.